Szállásadóknak

 

Mosás

Üzletünk, a MosodaBázis 2013. őszén nyílt, elsősorban szállodai és éttermi textíliák tisztítására. A magas minőség érdekében a svájci CHT gyár mosószereit használjuk, melyek magas tisztítási hatásfokkal, textilkímélő technológiával járulnak hozzá a textíliák hosszabb élettartamához. Előnyeink (a teljesség igénye nélkül): rugalmas, pontos szállítás akár hétvégén is, rövid határidő, versenyképes árak, textil kímélő technológia (hosszú élettartamú textília).

Bértextil szolgáltatás

Ha a korábban megvásárolt textíliák már kopottak, netán nincs elég textília a váltásokhoz, itt az ideje, hogy megismerje a bértextília-szolgáltatás előnyeit! Prémium minőségű textíliáinkkal biztosan sikert ér el vendégeinél! Bértextília esetén az ágyneműk és a törülköző a mosoda tulajdonát képezi, ezt bérbe adjuk a szállások üzemeltetőinek.

Takarítás

Önnek is problémát jelent ingatlanja takarítása? Bízza ránk a piszkos munkát! Jól szervezett, tapasztalt csapattal, minőségi vegyszerekkel, precízen és pontosan látjuk el a ránk bízott feladatot! Legyen akár egy szoba, vagy egy egész ház, mi tisztára varázsoljuk azt vendégei érkezése előtt!

Kulcsátadás / recepció szolgáltatás

Ha nem tudja megoldani vendégeinek a zökkenőmentes fogadását, a Hello Balatonlelle csapata a megoldás! Vállaljuk szállásának kulcs átadását, vendég fogadását, akár teljes körű recepció szolgálattal. Idegen nyelven beszélő kollégáink rendelkezésre állnak akár a Balatonlelle központjában található irodánkban, akár a helyszínen az Ön szállásánál!

Karbantartás

Elromlott, eltört, cserélni, javítani kell? Mi mindenre tudunk megoldást! Mottónk: a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára picit várni kell! Tapasztalt csapatunk és mindenre kiterjedő alvállalkozói hálózatunk előtt nincs akadály!

Teljes körű ingatlan management

A fenti szolgáltatások együttes megrendelése esetén - kiegészítve azt akár a szállásfoglaló portálok, social média és egyéb felületek kezelésével – egy olyan teljes körű ingatlan management szolgáltatást nyújtunk, amivel költséghatékonyan tudja megtölteni szállását nemcsak a csúcsszezonban, hanem akár az őszi-téli hónapokban is. Mert valljuk, hogy a Balaton télen nyáron menő!