Hírek

November 28-án nyit a műjégpálya Balatonlellén!

A balatonlellei műjégpálya - a tó körül elsőként - 2016-ban nyitotta meg kapuit. A pálya olyannyira sikeres lett, hogy 2017-ben Szigligeten, majd 2018-ban Siófokon, végül 2019-ben Balatonfüreden és Balatonbogláron is sorra nyíltak a jégpályák.

Az idei évben november 28-án lehet először csúszni a BL YachtClubban, ahol a közvetlen vízpartra felépített jégpálya páratlan és egyedülálló panorámával kápráztatja el a vendégeket. A területen működő wellness központ és a pálya mellett üzemelő vízre épített látvány szauna plusz kikapcsolódási lehetőségeket nyújt.

Háttérben a vízre épített látvány szauna

 

A balatonlellei műjégpályát a környékbeli iskolások a délelőtti órákban a kezdetektől fogva ingyenesen használhatták, majd a tavalyi évben a BL YachtClub felajánlásának köszönhetően minden balatonlellei lakcímkártyával rendelkező egész szezonban ingyenesen korizhatott. Az idei szezonban is megmarad az ingyenes pályahasználat a lelleieknek, azonban a vírushelyzet miatt bizonyos korlátozásokat vezettek be az üzemeltetők. “Kiemelten fontos számunkra, hogy kedveskedjünk a Balatonlellén élőknek, azonban a vírushelyzet minket is új kihívások elé állít, sokáig a pálya megnyitása sem volt biztos. A kiemelt időszakokokon kívül továbbra is ingyenesen korcsolyázhatnak nálunk a balatonlelleiek, és délelőttönként továbbra is várjuk az óvodás és iskolás csoportokat is - természetesen ingyenesen!” mondta el Tóth Balázs a BL YachtClub ügyvezetője.

 

Ahogy már megszokhattuk, a BL csapata számtalan plusz programot is szervez. December 5-én kerül megrendezésre a VI. Balatonlellei Karácsonyi Vásár, a IV. Adventi GasztroPiknik és az V. Mikulás Regatta vitorlásverseny is.

Jégpálya jegyár: hétköznapokon péntek 16 óráig 500 Ft, kiemelt időszakokban 1 000 Ft / fő.
Korcsolya bérlés: 1 000 Ft.
Kombinált jegy (jégpálya + wellness): 2 000 Ft.

A jégpálya balatonlellei lakcímkártyával a kiemelt időszakokon kívül idén is ingyenesen látogatható.
Kiemelt időszak: péntek 16 órától vasárnap 20 óráig, valamint a téli szünetben december 25-től január 3-ig.