Hírek

Jégpályák éjszakája jégmozival Balatonlellén

Immár hagyomány, hogy a balatonlellei műjégpálya csatlakozik az országos Jégpályák Éjszakája programhoz, és különleges programokkal csábítja a jégre a vendégeket. 

A Magyar Jégkorong Szövetség idén is megrendezi a Jégpályák Éjszakája elnevezésű rendezvényét, amihez évek óta különleges programokkal csatlakozik a balatonlellei műjégpálya is. Az idei programok a következők:

- Jégmozi - a pálya mellett felálított óriás vetítővásznon klasszikus filmek, és örökzöld videóklipek láthatóak


- Szauna szeánsz a jégpálya melletti látvány szaunában. A tópartra épített élmény szaunában 3 felöntés és egy profi szaunamester vár titeket. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen a szaunaprogram után csobbanhatsz a Balatonban, majd ismét felmelegedhetsz Wellness részlegünk masszázs medencéiben.

Szauna Szeánsz időpontok:
15:30 Relax percek - levendula, gyógynövény illó olajakkal
16:30 Fák erejével - erdei fenyő, nyírfa, tea illó olajokkal. 
17:30 Hűsítő forróság - citrusos mentolos illatokkal- Fürdőruhás korcsolyaverseny értékes nyereményekkel (előtte a szauna használat kötelező)
Aki van olyan bátor, hogy felmerészkedik a jégre fürdőruhában, az önmagában is megérdemli, hogy ajándékot kapjon! FIGYELEM! A fürdőruhás korcsolyázáshoz az előzetes szauna használat kötelező! Kedvcsinálónak íme egy kisfilm a fürdőruhás korcsolyázás szabályairól 2017-ből! :) 

Mindenkit sok szeretettel vár szombaton a balatonlellei műjégpálya! :)