Hírek

Ezek a legjobb reggelizőhelyek Balatonlellén

Reggelizz úgy, mint egy király, szokták mondani. Országszerte óriási érdeklődés övezi a reggeliket és a villásreggeliket, brunchokat. Azt már számtalan cikkben leírtuk, hova érdemes menni Balatonlellén egy jó ebédért, vagy vacsoráért, de azzal még nem foglalkoztunk, hol indítsd a napot, ha reggelizni szeretnél. Mutatjuk a három kedvencünket:

BL Delikát

A BL Delikát a Balaton első, és ezidáig egyetlen kizárólag régiós termékeket áruló kisboltja. Az egész évben nyitva tartó üzletben a Balaton régió legfinomabb és legkülönlegesebb portékáit találod meg. Reggelire sajtok, felvágottak, kézműves pékárú, szendvicsek, tojásételek, kávé, sőt frissen facsart narancslé is kapható.

Cím: 8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36/a
Facebook: www.facebook.com/bldelikat
Melis Pékség

A Melis Pékségben minden helyben, kézzel és hatalmas odafigyeléssel készül. Kizárólag természetes, minőségi és ahol lehet, helyi termelők alapanyagait használják. Naponta, frissen készítenek minden terméket: a kenyereket, a péksüteményeket, a süteményeket és a szendvicseket is.

 

Cím: 8638 Balatonlelle, Rákóczi Ferenc utca 350.

Facebook: www.facebook.com/melispekseg


 

Sekli Étterem

A Sekli Étterem a balatonlellei kikötőben található. A közvetlen vízparti teraszon svédasztalos reggelit kínálnak 2 950 forintos áron. A sajtokon, felvágottakon, gyümülcsön, tojásételeken túl a kávé és a gyümölcslé is a kínálat részét képezi. A kulináris élvezeteken túl az élményt a ringatózó hajók látványa növeli. 

Cím: Balatonlelle, Vitorláskikötő, Móló sétány (Bejárat a szabadstrand felől)
Facebook: www.facebook.com/seklietterem